Nickersteeg

Dit voormalige pakhuis in het centrum van Delft is getransformeerd naar 3 stadswoningen. De oorspronkelijke situatie was dat er 1 tussenvloer op ongeveer 4 meter hoogte lag, totale hoogte van het pakhuis is 9 meter. Door de tussenvloer te verwijderen en 2 nieuwe tussenvloeren te plaatsen is er een verdieping toegevoegd en is het mogelijk gemaakt om riante stadswoningen te kunnen realiseren. Door de 2 nieuwe tussenvloeren aan de voor- en achterzijde los te houden van de buitengevel wordt ervoor gezorgd dat de stadswoningen ruim en licht zijn. Aan de voorzijde van het pakhuis zijn balkons toegevoegd welke niet alleen een buitenruimte geven aan de stadswoningen, maar ook een sociale impuls geven aan de Nickersteeg.

005 nickersteeg 01 005 nickersteeg 02 005 nickersteeg 03 005 nickersteeg 04 005 nickersteeg 05 005 nickersteeg 06Comments are closed.