Duurzaamheid Toolkit

In opdracht van een grote leverancier van voedingsmiddelen hebben we een duurzaamheidstoolkit ontwikkeld. Onze opdrachtgever bouwt en ontwikkeld wereldwijd nieuwe productielocaties. Om te voorkomen dat hier op het gebouw van duurzaamheidsmaatregelen steeds opnieuw het wiel moet worden uitgevonden hebben we een Toolkit ontwikkeld. De toolkit is gebaseerd op het ‘shearing layers’ concept van Frank Duffy. Ontwerpkeuzes worden onderverdeeld in impact en levensduur. Door per ontwerpkeuze een aantal opties te geven is het mogelijk in een vroeg stadium van een nieuw project al de uitgangspunten op het gebied van duurzaamheid op papier te zetten.

1422544_Derwent-London--White-Collar-Factory-Prototype-2013-ZZZ078_White_Collar_Factory_N14_medium

d03_04b

Zeelandia 1Comments are closed.