Huisvestingsbegeleiding

Een klant uit de financiële sector wilde met haar organisatie verhuizen van Den Haag naar Amsterdam. We hebben deze klant begeleid en het complete huisvestingstraject verzorgd. Van eerste locatieadvies en vergelijking van beschikbare ruimte tot verhuisbegeleiding en nazorg. Daarnaast hebben we o.a. door middel van interviews met de toekomstige gebruikers een passend werkconcept opgesteld gebaseerd op de uitgangspunten van het Nieuwe Werken. Via verschillende workshops hebben we alle stakeholders betrokken bij de verdere ontwikkeling van het ontwerp. Vervolgens zijn er diverse werkpakketten aanbesteedt en hebben we de coördinatie tijdens de uitvoering gedaan. Als laatste is de complete verhuizing en inhuizing geregeld en begeleid.

Picture3

2_454x340

23_atrium_1_1180x664

473_grotere[1]

110920-Atrium-02

 Comments are closed.